“50 anys d’evolució genètica, milers d’històries que reescriuen la memòria i l’ADN d’una comissió fallera”.

Des de 1936 es planten falles en la plaça de Jesús. I des de 1973 ho fem els integrants de l’actual Comissió.

El cadafal d’enguany vol ser un reconeixement a tots aquells que d’una manera o un altra han contribuït, o continuem fent-ho, a fer Falla i Cultura de casal en estos últims cinquanta anys, sense oblidar el llegat dels que ho feren en l’anterior Comissió.

L’esperit d’eixe llegat, està en un continu constructe, donant forma a tots els aspectes relacionats en la Festa. Així des de la falla s’ha fet música, teatre, cavalcades, activitats solidàries i com no, tots aquells actes que solen conformar el calendari festívol faller, passa carrers, plantà, presentació, ofrena, llibret o cremà.

L’esperit va creixent dia a dia amb la incorporació de tots i cadascun dels que s’han acostat a la Comissió, bé com a fallers o falleres, col·laboradors al llibret, artistes fallers, components de les bandes de música, veïns i veïnes, amics i amigues o seguidors dels nostres projectes.

Tots i totes passen a formar part, del tot. Tots i totes comencen a viure la Festa a la manera que ho fem a la Comissió. Totes i tots, canvien la seua visió del cadafal, dels llibrets i de la vida fallera en general.

Descarregar llibret

Secured By miniOrange