Avis Legal

En cumplimiento de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico…

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAZA JESUS, l’informa que és titular dels llocs web: www.fallaplazajesus.es. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, notifica les següents dades: NIF/CIF: G46803953, Registre Associacions Generalitat Valenciana, Núm. 4794, i domicili social: JESUS, 118. CP: 46007 Localitat: VALÈNCIA, Província: VALÈNCIA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: broskil@gmail.com.

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés o ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota el mateix domini, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguen obtindre i tots els portals de domini propi baix titularitat d’ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAZA JESUS, atorga la Condició d’Usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina web de *ASOCIACION CULTURAL FALLA PLAZA JESUS, totes les condicions d’ús que s’estableixen sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seua conformitat, preguem no faça ús del portal, ja que qualsevol ús que faça del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web d’ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAZA JESUS, proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seua responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis de registre i contacte d’ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAZA JESUS, per a accedir a determinats continguts o serveis oferits per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferides per, ASOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAZA JESUS no aniran contra les disposicions d’aquestes clàusules, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic que puguen suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats il·lícits i  prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguen danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, d’altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’entitat propietària de la web puga patir, directament o indirectament, a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies d’aquesta web.

Contacta amb nosaltres

Consentiment

Secured By miniOrange